Gå til innholdet
spesialitet-Bringebaer-lippert-844x476

Helt rå bringebær!

- Det føles helt fantastisk å få Spesialitet-merket på vår «RÅ bringebærsaft»! For oss er det en anerkjennelse av at all den tid og penger vi har lagt inn har gitt oss et produkt av topp kvalitet. Vi bruker fullmodne bær av beste sortering, og det gjenspeiles i smaken, sier Monica Vinje i Lippert drikke.

Lippert drikke drives av ekteparet Frode Lippert og Monica Vinje, som i årevis dyrket jordbær, grønnsaker og bringebær for direkte konsum. I fjor de bestemte seg for å satse på å lage drikke basert på bringebær. «RÅ bringebærsaft» er ikke tilsatt sukker, noe som gjør den til en perfekt ingrediens i smoothier, drinker og desserter eller som en velsmakende helseshot.

 

Godkjent av uavhengig fagjury

Spesialitet er merket som viser vei til de unike smaksopplevelsene. Hvilke mat- og drikkevarer som kommer gjennom nåløyet bestemmes av en uavhengig fagjury, som sniffer, smaker og smatter seg gjennom mat- og drikkevarene som produsentene ønsker å merke.

 

Eksklusivt produkt

Fagjuryen var over seg av entusiasme for Lipperts «RÅ bringebærsaft». De mente den har en fabelaktig smak og lukt, og at valget om å ikke tilsette sukker både er modig av produsenten og åpner en verden av bruksmuligheter for forbrukeren. – Det er forbløffende å bruke et så eksklusivt bær som bringebær til å lage saft. Resultatet er et fantastisk produkt som man drikker med andektighet, sa fylkesmann og leder for fagjuryen, Lars Sponheim.