Gå til innholdet
  • Foto: Mariell Øyre

Jordbær+lime+mynte-puré

Denne puréen gir ei rimelig proseccoflaske eit fint lite dytt i rett retning, og gjer seg perfekt på ein festdag som 17.mai!

Søtt og godt
Enkel
10 min
Få oppskrift på e-post
X
E-post:
 

Ingredienser

porsjoner

for 1 flaske champagne eller prosecco
7,5 dl jordbær
ein stor bunt fersk mynte
1 dl ferskpressa limejuice
0,5 dl vatn
0,5 dl agave, lønnesirup eller lys sirup
Ekstra lime og mynte til pynt

Slik gjør du det

  1.  Bland jordbær, mynte, limejuice, vatn og syrup i ein blender til du har ei heilt glatt blanding. 
  2.  Server 1 del jordbærblanding med 1 del champagne, pynt med lime eller mynte og skål! 

 

Mariello_Oyre_portrett

 

Mariell Øyre er 24 år og driver bloggen hjartesmil. Hun er norsk og bor i London. I tillegg til å være blogger er hun også fotograf, skribent, journalist og redaktør. Og så er hun glad i å lage mat selvfølgelig.

Foto: Privat