Gå til innholdet
Nyt norge egg benedict
Norske egg er blant verdens tryggeste, det betyr at du kan spise dem i mange varianter. Som Egg Benedict for eksempel.

17.mai frokost!

Egg, kjøtt og melk, er flotte norske råvarer. Og en god basis for en feststemt frokost på grunnlovsdagen.

17.mai frokosten har lenge vært en tradisjonsrik samling før barnetoget traver i vei og gater og veier fylles med bunadskledde foreldre og uniformskledde musikanter. Eller vennefrokosten som sklir over i en lang lunsj mens barnetoget går forbi på fjernsynsskjermen.

Men hva serverer du? Vi har listet opp noen forslag basert på norsk kjøtt, egg og melk. Visste du forresten at norske egg har salmonellagaranti? Og da mener vi fri-for-salmonella-garanti. Vi har blant de tryggeste eggene i verden, og det gjør at du kan spise dem posjert, rå og i eggedosis. 

Viktigst? Ikke stress, nyt dagen og selskapet. 

God 17. mai!

 

NYT NORGE PAI MATMERK

5 tips til 17.mai-frokosten

Lager du roastbiffen selv er du helt konge. Men da må du starte dagen før.

Dårlig tid på dagen? Hva med en pai? Denne brokkolipaien kan du lage kvelden før, og så bare varme i ovnen.

Norske egg kan du prøve i mange varianter, kokte egg, posjerte egg, stekte egg, eggerøre... Prøv denne omeletten eller hva med Egg Bendedict til frokostgjengen?

Eller du kan slå til med en klassisk eggedosis!