Gå til innholdet

Påmelding Sans og Samling 7. og 8. mars 2019

Slaget står i butikk!

Konkurransen om plassen i butikkhylla øker, hva avgjør om et produkt blir eller kastes ut? Og hvem har ansvaret?

Programmet blir som følger:

7. mars:

  • 1530-1600  Mingling, kaffe og småprat
  • 1600-1800 "Rikets tilstand - muligheter for videre vekst", Nina Sundqvist, Matmerk
  •                    "Når restemat blir gourmetmat", Øystein Ruud, gründer og daglig leder av Restarant Rest
  •                    "Lokalmat = bioøkonomi?", Anita Krohn Traaseth
  • 1900 -         Middag på Vaaghals - kokkekaptein og kjøkkensjef Christer Rødseth tar i mot oss for en helaften vi ikke vil glemme

8. mars:

  • 0830-0900  Morgenkaffe og småprat
  • 0900-0930  Emballasje og bærekraftige løsninger. Miljøvennlige løsninger- hva innebærer det?, Marit Kvalvåg Pettersen, senorforsker Nofima
  • 0930-1000  Emballasjedesign - hvor viktig er det og hva bør du tenke på? Konkrete råd og tips til deg som produsent, Jan Sverre Nordstad, marketingsjef i Matmerk
  • 1000-1130  Hvem er merkebrukerne våre? Fakta knyttet til SM/BB både på produkt- og produsentnivå - Merkebrukerpakken  -  Aktivitetsplan 2019: KOMA og                                     Lokalmatavdelingen
  • 1130-1215   LUNSJ
  • 1215-1245  Ask Gård - forretningsstrategi og suksessgrunnlag - Kristoffer Evang, Ask Gård
  • 1245-1315  Hva er viktig for å lykkes som lokalmatprodusent i Spesialbutikk? Christopher Holm, Kolibri Kolonial 
  • 1315-1345  Produktutvikling fra starten i fagjuryen og frem til nå og veien videre - muligheter og utfordringer?  Harald Osa - ny fagjuryleder og lang fartstid i fagjuryen
  • 1345-1400  PAUSE
  • 1400-1425  Hvordan får vi produktene ut av butikk? Daniel Torkildsby Reine, salgs- og markedssjef OsteCompagniet, TINE, tidligere butikksjef og KAM
  • 1425-1445  Hvorfor satser Forsvaret på lokalmat? Løutnant Geir Hoff, proviantforvalter og Renate Alsvik, sr.konsulent/avtaleforvalter

 

Påmeldingsfrist: 25. februar 2019

 

Velkommen !!