Gå til innholdet
Fotocollage bb spesialitet lokalmat
Stilling ledig i Matmerks Lokalmatavdeling

Stillinger

Skrevet av Matmerk den 19.10.2018

Ledige stillinger i Stiftelsen Matmerk:

 

Stilling ledig i Matmerks Lokalmatavdeling

Vi du være med å gjøre norske lokalmat- og drikkeprodusenter lønnsomme og lykkelige? Brenner du for all den gode lokalmaten og drikken som lages i Norge? Vil du skape mer matmangfold for forbruker og spre kompetanse til alle lokalmatprodusenter i Norge? Da leter vi etter deg!  

Stiftelsen Matmerk skal få folk til å velge norsk mat – enten denne er industrielt eller håndverksmessig produsert. Det er et politisk mål å omsette norsk lokalmat/drikke for 10 mrd kr innen 2025. Nå ser vi etter en eller flere kollegaer som kjenner at dette er akkurat drømmejobben du er sulten på. 

Stillingene er som Fagsjefer i Lokalmatavdelingen, og dere vil arbeide i en tett dialog med lokalmatprodusenter, dagligvarehandel og HORECA fordi hovedtyngden av lokalmat selges gjennom samarbeid med disse aktørene. 

Lokalmat Brosjyre forside
Lokalmat.no er Norges største oversikt over lokale mat- og drikkeprodukter

En viktig del av stillingene er å videreutvikle lokalmatdatabasen til et enda bedre verktøy for både produsenter og profesjonelle innkjøpere. 

Andre arbeidsoppgaver er kurs og rådgivning for lokamatprodusenter tilknyttet salg, kalkyler, distribusjon og logistikk.  

Vi arbeider i team så dere får stor mulighet til å utvikle egen stilling i samarbeid med resten av laget. 

Hvem er dere? 

  • Du har erfaring fra salg/marketing enten fra dagligvare, Horeca eller fra et leverandørperspektiv 
  • Du kjenner til distribusjon og logistikk for å få en effektiv vareflyt 
  • Du er forbrukerorientert, kundeorientert og blid 
  • Du har kommersiell teft. 
  • Du er glad i ny teknologi og mener at fremtiden også er digital.  
  • Du har en liten pedagog i magen, og syns kompetanseoverføring er viktig, både digitalt og gjennom møter, kurs og konferanser.  

Hva krever vi? 

  • Relevant høyere utdanning, men arbeidserfaring vil bli vektlagt 
  • Du er utadvendt, kan reise og liker å snakke med folk. 
  • Du er virkelig sulten på denne oppgaven 

Vi tilbyr : 

  • Spennende arbeidsmiljø og arbeidsoppgaver knyttet til lokalmat, merke- og kvalitetsordningen for norsk mat 
  • Konkurransedyktige betingelser 

I Matmerk er vi 20 personer med høy kompetanse og stor arbeidsglede som jobber tett sammen og vil hverandre vel. Den vi søker bør kjenne seg igjen i dette. Tonen er løs og ledig, men alltid profesjonell. Organisasjonen holder til i moderne lokaler midt i Oslo sentrum. 

  • Kontakt Nina Sundqvist tlf: 917 85 620 for mer informasjon. 
  • Send søknad til post@matmerk.no 
  • Søknadsfrist er 29. oktober 

Se gjerne på lokalmat.no og matmerk.no for mer informasjon om hvem vi er og hva du skal jobbe med. Eller sjekk ut våre Facebooksider  og vår viktigste merkeordning for lokalmat: Spesialitet 

 

 

System- og driftsjef

Stiftelsen Matmerk skal bidra til økt mangfold, kvalitet og verdiskaping i norsk matproduksjon. Visjonen er å få folk til å velge norsk mat. Våre kjerneområder er landbrukets felles kvalitetssystem KSL og merkeordningen Nyt Norge. 

KSL gjør det enkelt for bonden å dokumentere at matproduksjonen er i tråd med lover og regler, verdikjedens krav og forbrukers forventning til norsk mat. Norsk landbruk har valgt et felles kvalitetssystem, og Matmerk har oppdraget med å forbedre, forenkle og effektivisere dette verktøyet.

Nå søker vi deg som ser verdien av norsk matproduksjon og har lyst til å videreutvikle KSL til et enda bedre verktøy for bonden og matindustrien. På laget ønsker vi en innovativ systemeier som tar ansvar for databasen og bringer den opp i skyen og gjør den enda mer relevant for brukerne.

Stillingen er knyttet til Nyt Norge / KSL-avdelingen som er på 8 medarbeidere. Som system- og driftsjef blir ditt hovedansvarsområde å videreutvikle revisjonsplattformen, lede prosjekter i tilknytning til datautveksling og datautvikling samt tydeliggjøre behov overfor våre dataleverandører.

Hvem er du?

Du har høyere utdannelse, men relevant erfaring kan erstatte formell kompetanse
Erfaring med databaser, kompleks dataflyt og migreringer
API-erfaring
Erfaring med leverandørstyring og god bestiller kompetanse
Kunnskaper om SQL, Azure, AWS eller Google Cloud
Erfaring fra større tekniske prosjekter og kan kommunisere løsninger til både tekniske og ikke-tekniske personer.
Høy gjennomføringsevne, initiativrik, analytisk og evne til å jobbe tverrfaglig
Har gjerne erfaring fra landbruksnæringen, men ikke et krav

Stillingen innebærer et tett og godt samarbeid med verdikjeden for norsk mat, aktuelle fagmiljøer og offentlige instanser som Mattilsynet, Arbeidstilsynet, Landbruksdirektoratet med flere. I Matmerk er vi 20 personer med høy kompetanse og stor arbeidsglede som jobber tett sammen. Den vi søker bør kjenne seg igjen i dette. Tonen er løs og ledig, men alltid profesjonell. Organisasjonen holder til i moderne lokaler midt i Oslo sentrum.

Vi tilbyr med andre ord:

Spennende arbeidsmiljø og arbeidsoppgaver knyttet til dataflyt i merke- og kvalitetsordningen for norsk mat
Konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter

Vil du vite mer?
Ta gjerne kontakt med Dfind ved Jacob Bruun på e-post: Jacob@dfind.no eller Aase Thuestad på tlf: 901 15 152 eller e-post: Aase.thuestad@dfind.no for en uforpliktende prat.

Sektor: Privat
Sted: Tollbugata 32
0105 Oslo
Bransje: IT
Jordbruk og skogbruk
Matvareproduksjon og -industri
Stillingsfunksjon: Konsulent
IT utvikling / Database
Prosjektledelse

Her kan du søke på stillingen

Se gjerne på matmerk.no for mer informasjon om hvem vi er og hva du skal jobbe med. Eller sjekk ut våre Facebooksider