Gå til innholdet

Program

Fagdagen starter kl. 11.00 med lunsj, deretter seminar kl. 12.00 og finale ca kl. 16.30. Arrangmentet foregår i Peer Gynt-salen i Grieghallen.

Program

10.30   Offisiell åpning av World Cheese Awards 2018

 

11.00   Lunsj

 

12.00   Velkommen til Fagdag norsk mat og drikke 2018

 

12.10   Matnasjonen Norge

Bård Hoksrud, landbruks- og matminister

 

12.30   Unfolding the Potential – a personal business adventure

Claus Meyer, innovatør og matguru

 

13.30   Kulturarven etter budeiene - basis for ny næring?

Pascale Baudonell, yster og ostepioner

 

13.50   Pause

 

14.20   Velkommen tilbake

 

14.25   Hvordan knekker vi koden for å bli Matnasjonen Norge? Hvordan får vi til måltidsturisme i verdensklasse?

Reiselivsdirektør Bente B. Holm i Innovasjon Norge, reiselivsjournalist Odd Roar Lange i thetravelinspector.no, adm. direktør Renate Larsen i Sjømatrådet, prosjektleder Hege Ramseng i Bryggeri- og drikkevareforeningen og kokk og eier Johnny Trasti hos Trasti og Trine svarer på disse to spørsmålene fra deres eget ståsted.

 

15.40   Utdeling av Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris 2018

 

16.00   Slutt

 

16.30   Finale World Cheese Awards 2018