Gå til innholdet

Vi får folk til å velge norsk mat.

Aktuelle saker


SALAMIPØLSA SLEGGE – ÅRETS MATSPIRE 2017

SALAMIPØLSA SLEGGE – ÅRETS MATSPIRE 2017

17.januar 2018

– I kilometer er det langt fra Nordmarka til Piemonte. Men Ask gård på Ringerike har gjenskapt den italienske smaken med norske råvarer, ramsløk, norsk havsalt, einer og andre urter, krydder og håndverk. På kort tid har Ask Gård blitt en anerkjent produsent av økologisk spekemat og har gitt den norske spekematarven nytt liv. Salamipølsa med det slående navnet ”Slegge” fortjener absolutt å bli mer tilgjengelig for flere forbrukere, sier adm.dir Nina Sundqvist i stiftelsen Matmerk.

Les mer
Visste du at...?

Visste du at...?

16.januar 2018

Vi nordmenn elsker kjøttdeig, så værsågod: Her skal du få fem kjekke kjøttdeig-fakta du kan underholde med neste gang kjøttdeig står på menyen!

Les mer