Gå til innholdet
gruppebilde1
Fra v. Natalie Omvik, Henriette Spetakkel Sowerby, Halvor Braa, Hildegunn Iversen, Kristin Thonerud, Jon Karlsen, Irja Frydenlund, Brita Skallerud, Line Taugbøl, Morten Fredriksen, Solveig Hemli Solbakk, Tanja Søyland og Mette Juberg.

Nye KSL-revisorer

Skrevet av Mads Opsahl den 17.12.2018

I forrige uke var de nye KSL-revisorene samlet på Gardermoen. Totalt er det 13 nye revisorer som skal ut på oppdrag i hele Norge

De tre dagene var fullpakket med nyttig informasjon og flere innlegg fra bl.a. Mattilsynet, Arbeidstilsynet, Animalia, KLF, Tine og Gartnerhallen. Mattilsynet tok for seg tilsyn, virkemidler, spesielle utfordringer og lover og regelverk. Tine og Gartnerhallen gikk gjennom KSL fra varemottakersiden.

Det var også en lengre sesjon med Daniel Antonsen fra Aquatic om revisorollen. Han gikk gjennom revisjonprinsipper og kriterier. Det var også en runde på ferdigheter, erfaringer og kommunikasjon. Flere fra KSL-avdelingen hadde også innlegg om bl.a. KSL-standarden, sjekklister og KSL-systemet.

Den siste dagen var alle med på en revisjon hos Bjørn Aaby på Aaby Gård ved Nannestad sammen med KSL-revisor Carl Håkon Kjølseth.