Gå til innholdet

STALL HØSTRØEN V/KROHN-RØSTUM

Foretak:
STALL HØSTRØEN V/KROHN-RØSTUM, HAVSJØVEIEN 554, 7374 Røros
Driftsenhet:
50250533 01
Orgnr:
919115904
E-post:
Webside:
Telefon:
95009478
Mobil:
95009478
Kommune (nr):
Røros (5025)
Fylke:
Trøndelag
Status Matmerk:
Godkjent fra 18.02.2019
Godkjent: Tilbyder har hatt revisjon på sitt tilbud og tilfredsstiller de krav som settes til Inn på tunet

Har tilbud i følgende kategorier:

Barn og unge, Andre tjenester, Arbeidstrening og rehabilitering, Helse og omsorg
Barn og unge Andre tjenester Arbeidstrening og rehabilitering Helse og omsorg

Er du privatperson og ønsker å benytte tilbudet, kontakt:

Rebecha K. Røstum (tlf: 95009478) Lasse K. Hansen (tlf: 47453327) mail: hostroen@hotmail.com facebook: facebook.com/stallhostroen

Beskrivelse:

Velkommen til Stall Høstrøen! Kun 7km sør for Røros sentrum finner du gården vår. Vi jobber med grønn omsorg og tilbyr Dyreassisterte Intervensjoner. Her er fokus mennesket og dyr i samspill, samt. friluftsliv og matauk! Det finnes en aktivitet for alle uansett erfaring og forutsetning. Vi skredder-syr et opplegg mellom kjøper og tilbyder for en givende, og trygg opplevelse. Her er en enkel oversikt over våre aktiviteter: - Stell og fôring av dyra - - Vedlikehold av bygninger, gjerder og uteområder - - Snekring, maling, høvling, saging mm. - - Matlaging inne, i skogen og på bålpanne - - Turer i skogen, matlaging ute, høsting av sopp mm. - - Jobbe i kjøkkenhagen, stelle blomster, så og høste grønnsaker - - Lett vedlikehold av kjøretøy, justering, oljeskift etc. - - Ridning og kjøring med hest - - Henting og stabling av grovfôr og flis - - Lunning av tømmer, vedhogst, kløyving og stabling - I opplegget jobber vi med privatpersoner, og brukere gjennom offentlige etater. Vi bruker mye tid på kartlegging og utvikling for å oppnå en bedre hverdag for brukere av våre tjenester. Vi jobber alltid for å holde oss faglig oppdatert og øke vår kompetanse.
Matmerk er ikke ansvarlig for de opplysninger tilbyder selv legger ut om eget tilbud eller for nettsider det linkes til fra denne siden.