Gå til innholdet

Killingmo Alpakka Gård

Foretak:
KILLINGMO GÅRD ELLINGSEN, KILLINGMO, 1930 AURSKOG
Driftsenhet:
02214365 01
Orgnr:
995873397
E-post:
Webside:
Mobil:
92843952
Kommune:
0221 AURSKOG-HØLAND
Fylke:
Akershus
Status Matmerk:
Godkjent fra 28.10.2015
Godkjent: Tilbyder har hatt revisjon på sitt tilbud og tilfredsstiller de krav som settes til Inn på tunet

Har tilbud i følgende kategorier:

Avlastning, barnevern
Skole/Gården som pedagogisk ressurs
Tilrettelagt arbeid/arbeidstrening
Terapi/Terapiridning
Tilbud i psykisk helse
Eldreomsorg/tiltak for eldre m/demens
Barn og unge Arbeidstrening og rehabilitering Helse og omsorg

Er du privatperson og ønsker å benytte tilbudet, kontakt:

Kontakt Kari-Anne Ellingsen, 92843952

Beskrivelse:

Killingmo Gård i Aurskog er i ferd med å bygge opp en næring med først og fremst alpakka. På veien har det dukket opp både lama, esel, hest, shetlandsponnier, kaniner og høner i tillegg til gårdshund og gårdskatt. Sommeren 2015 startet vi med honningproduksjon. IPT-tilbudet vårt vil gjøre tilpasninger ift om stell og vedlikehold av bikubene vil være en del av tilbudet. Forarbeid og etterarbeid, tilknyttet honningsalg, vil bli en naturlig del av tilbudet. Dyrestell ellers vil alltid stå øverst på dagens faste gjøremål her på gården. Vi har sett hvilke positive resultater dyr gir barn, ungdom og eldre, og spesielt alpakka?ene og deres fantastiske måte å tilnærme seg mennesker på, er rett og slett balsam for sjela! Ellers vil det være aktiviteter som hagestell, urtehage, skogsturer, gapahuk, grillhytte, enkel snekring, noe ATV-kjøring for de over 16 år som har førerkort for dette, gårdsturisme med omvisning på gården, klargjøring og utleie av selskapslokale på stabbursloftet, ri hest/ponny, enkle husflidsaktiviteter, gårdsbutikk og andre dagligdagse gjøremål.
Tilbudet er 5 dager i uken fra 09.00 - 15.00. En vanlig dag hos oss på Killingmo vil se slik ut: 09.00 Oppmøte rundt frokostbordet hvor vi går gjennom dagens gjøremål. Dyrestell. Lunch. Uteaktivitet. Oppsummering dagen og takk for i dag. Henting av brukere og tilbud om dette kan tilpasses etter behov. Egne priser.
Vi skal skape trygghet og glede for våre deltakere.
Vi vil jobbe mye med mestringsøvelser, og vi vil følge opp den enkelte for å kvalitetssikre at de har hatt personlig utvikling ved å delta i gårdens gjøremål.
Vi vil ha fokus på sosialt samvære og det å akseptere hverandre for slik vi er.
Matmerk er ikke ansvarlig for de opplysninger tilbyder selv legger ut om eget tilbud eller for nettsider det linkes til fra denne siden.