Gå til innholdet

Storkjøkken

Lar barn se hvor maten kommer fra

Lar barn se hvor maten kommer fra

16.desember 2016

I denne filmen tar Berit Nordstrand med seg sine små hjelpere på gårdsbesøk, for å lære mer om økologiske griser og høste grønnsaker.

Spinatsmoothie

Spinatsmoothie

9.desember 2016

Berit Nordstrand tar med barna og høster spinat som viser muskler i denne videoen.

Sunne chips til barna

Sunne chips til barna

2.desember 2016

Berit Nordstrand og hennes små hjelpere finner grønnsaker å lage sunne chips av i denne videoen.

Vinneren av økologisk Innovasjonscamp er...

Vinneren av økologisk Innovasjonscamp er...

25.mai 2016

Verpehøne kokt i eplesaft fra Dyre Gård, med buljongdampet couscous, ratatouille og kokesky.

Økologisk i offentlige anskaffelser

Økologisk i offentlige anskaffelser

2.mai 2016

Her lærer du om hvordan du stiller krav til økologisk mat i offentlige anskaffelser, og hvorfor.

Sebastians kylling og sellerirot

Sebastians kylling og sellerirot

5.november 2015

Her er oppskriften Sebastian Skauen Johnsen konkurrerte med i Nordic Organic chef of the year:

"Tallerkener driver den økologiske utviklingen fremover"

"Tallerkener driver den økologiske utviklingen fremover"

5.november 2015

Å la unge fremadstormende kokker konkurrere i å lage økologisk og bærekraftig mat er blitt en enorm suksess over Kjølen.

Heier fram de som tar ansvar

Heier fram de som tar ansvar

2.november 2015

Matprisen deles ut som både heder og utfordringer på veien til et mer økologisk og bærekraftig kjøkken. Her er de nominerte:

Unge Sebastian satser på å bli  Nordic Organic Chef of the Year

Unge Sebastian satser på å bli Nordic Organic Chef of the Year

22.oktober 2015

For første gang i historien er det duket for nordisk økologisk kokkekamp.

Utfordringer og muligheter

Utfordringer og muligheter

31.august 2015

Sammendrag av undersøkelsen som fant mulige hinder for bruk av økologisk mat i storhusholdninger.