Gå til innholdet
  • Foto: Mariell Øyre

Nøttefrukost over natta

I tillegg til at tanken på denne vil få deg til å stå opp, kan du sova litt ekstra i vissa om at frukosten allereie står klar i kjøleskapet!

Småretter
Enkel
5 min
Få oppskrift på e-post
X
E-post:
 

Ingredienser

porsjoner

1,5 dl havregryn
2 ss svarte chiafrø
1 ss honning eller agavesyrup
0,5 ts vaniljeekstrakt
2,5 ss glatt nøttesmør
3 dl mjølk (kumjølk eller nøttemjølk, det er opp til deg)
Nøtter og nøttesmør til å toppa

Slik gjør du det

  1. Visp nøttesmøret (her brukte eg mandel) saman med honningen og vaniljen, og spe på med mjølk. Hell chiafrø og havregryn oppi, og fordel i to små skåler (mine er i glas og med tett lokk). 
  2. La stå i kjøleskapet over natta, og topp med grovhakka nøtter og litt ekstra nøttesmør. 

Mariell Øyre er 24 år og driver bloggen hjartesmil. Hun er norsk og bor i London. I tillegg til å være blogger er hun også fotograf, skribent, journalist og redaktør. Og så er hun glad i å lage mat selvfølgelig.

Foto: Privat