Gå til innholdet

Fakta

Vil du vite mer om økologisk mat? Her finner du det mest nødvendige.

Hvem gjør hva

Hvem gjør hva

16.november 2016

Det er en rekke institusjoner og organisasjoner som arbeider med økologisk produksjon og omsetning av mat.

De økologiske prinsippene

De økologiske prinsippene

26.mai 2016

Her er de fire økologiske prinsippene det er internasjonal enighet om.

Forskning

Forskning

4.september 2015

Vitenskapskomiteen for mattrygghet sin sammenligning av økologisk og konvensjonell mat og matproduksjon:

Hva er forskjellen på økologisk og konvensjonelt?

Hva er forskjellen på økologisk og konvensjonelt?

7.mai 2015

Det er et omfattende offentlig regelverk for produksjon av mat i Norge. Her er forskjellene som er verdt å merke seg.

Krav og merker

Krav og merker

27.januar 2014

Mange produkter har merking og varedeklarasjon på de skandinaviske språkene. Her er merkene du skal se etter.

Spørsmål og svar

Spørsmål og svar

13.januar 2014

Her finner du svar på noen av de mest stilte spørsmålene om økologi.

Økologibegrepet

Økologibegrepet

13.januar 2014

Begrepet "økologisk" kan bety minst to forskjellige ting:

Gode grunner

Gode grunner

13.januar 2014

Lurer du på hvorfor du bør velge økologisk? Her får du 7 gode grunner.