Gå til innholdet

Nyt Norge er det offisielle merket for norsk mat fordi:

Nyt Norge garanterer at råvarer er norske
Bonden følger strenge, norske regler
Maten er produsert og pakket i Norge
Les mer

Enkelt å velge norsk

sau

Aktuelle saker

Glade, lykkelige dyr gir godt kjøtt

Glade, lykkelige dyr gir godt kjøtt

Bli med til Sande Bruk og hils på de flotte kuene og kalvene til Kari Wøyen!

Les mer
Nyttedyr på Ravnsborg gård

Nyttedyr på Ravnsborg gård

På Ravnsborg gård i Asker dyrker Jan Tore Ravnsborg krydderurter. Se hans fiffige måte å bli kvitt skadedyr på i denne lille filmsnutten.

Les mer
Krydderurter fra Asker

Krydderurter fra Asker

På Ravnsborg gård i Asker dyrker Jan Tore Ravnsborg krydderurter. Han er en av Norges største produsenter av krydder i potter. Her ligger fokuset på at produksjonen skal være miljøvennling. Det benyttes nyttedyr i steden for plantevernmidler.

Les mer
Slik produseres fløteisen fra Diplom-Is

Slik produseres fløteisen fra Diplom-Is

Visste du at hver nordmann spiser i gjennomsnitt 10 liter is i løpet av ett år? Det er kanskje ikke så rart når vi har så god norsk is! Nedenfor ser du hvordan fløteisen fra Diplom-Is produseres.

Les mer
Ingen veps, ingen salat

Ingen veps, ingen salat

Siden 1984 har familien Saue dyrket søt og sprø salat på Klavenes gartneri i Holmestrand. Det er riktig at kjært barn har mange navn for denne salaten går både under navnet Crispisalat og Vestfoldsalat.

Les mer
Slik er svineproduksjonen på Bøverstad gård

Slik er svineproduksjonen på Bøverstad gård

Sverre følger opp grisene på gården hver dag. Krøll på halen og ører som står opp er et godt tegn på at grisene har det bra.

Les mer