Gå til innholdet

Aktuelt

- Fy søren, så godt!

- Fy søren, så godt!

26.april 2017

Jobben deres er å smake på mye av det beste Norge har å by på. Vi ble med da fagjuryen som deler ut Spesialitet-merket samlet seg for å smake!

Les mer
Hvem fortjener heder?

Hvem fortjener heder?

19.april 2017

Kjenner du noen som brenner for norsk mat og matkultur? Nå kan du foreslå kandidater til Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris 2017!

Les mer
Norsk salt hedret av stjernekokk!

Norsk salt hedret av stjernekokk!

18.april 2017

- Klart Havsnø fortjener Spesialitet-merket for unik smak. Vi bruker det selv på Statholdergaarden, og saltet som North Sea Salt Works på øya Gossen i Møre og lager er et håndhøstet flaksalt av fabelaktig kvalitet, sa stjernekokk og restauratør Bent Stiansen.

Les mer
Lokalmat til påske

Lokalmat til påske

10.april 2017

I påsken spiser vi lammelår og påskeegg, marsipan og appelsin, enten vi feirer på fjellet, på hytta eller hos svigers. Men hva med å prøve noen lokale spesialiteter fra der du feirer i tillegg?

Les mer
Rop på sommeren, så kommer lammet!

Rop på sommeren, så kommer lammet!

5.april 2017

Sommeren kommer garantert i år også, og med den kommer også et av Norges beste lammeprodukter.

Les mer
Sørlandsmakrell hedret

Sørlandsmakrell hedret

5.april 2017

- Makrellen har en egen plass i et sørlandshjerte. Klart det er ekstra stas å få en så gjev anerkjennelse for vår varmrøkte makrell, sa fiskehandler Reidar Fredriksen fra Reinhartsen da han mottok Spesialitet-merket i går kveld.

Les mer
Tradisjonskost med og utan dott

Tradisjonskost med og utan dott

31.mars 2017

-Stas å heidre Signe sine raspeballar på sjølve komletorsdag, seier statsråden.

Les mer
Nå skal NN og NNN samarbeide!

Nå skal NN og NNN samarbeide!

21.mars 2017

Nyt Norge og Norsk Nærings- og Nytelsesmiddelarbeiderforbund har inngått en langsiktig samarbeidsavtale.

Les mer
Håndlaget Spesialitet fra Nordmøre hedret

Håndlaget Spesialitet fra Nordmøre hedret

15.mars 2017

-Vi er stolte og glade over å bli tildelt Spesialitet for vårt flatbrød med ramsløk. Dette er et bevis på at produktet vi har utviklet, og håndverket vi legger i våre varer blir anerkjent og lagt merke til, sa Åse Torvik fra Mosbøen gård da hun mottok Spesialitet-merket for Flatbrød med mild ramsløk på Gründerdagen hoppid.no.

Les mer